Ayancık Sel - Ayancık'ta Sel Felaketi - Şu an için can kaybının olmadığını ifade eden ayancık.. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularıyla sürüklenirken, bölgede kurtarma çalışması başlatıldı. Sinop'un ayancık ilçesinde temmuz ayı başında yaşanan sel felaketinde tahrip olan karakestane içme suyu hattı onarılarak tekrar ilçeye ulaştırıldı. Samsun'da 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sağanak yağmur ve sel, sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerini… Şu an haber kategorisinde, ayancuk kanalında yer alan ayancık sel 2013 isimli videoyu izliyorsunuz.

Şu an için can kaybının olmadığını ifade eden ayancık. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Fisierul audio ayanc k sel kurtarma operasyonu 2012 de la vitrinhaber vitrin haber se poate descarca gratuit in format mp3. Sinop'un ayancık ilçesi sele teslim oldu.

Sele Teslim Olan Ayancık'a Yollar Geçit Vermiyor
Sele Teslim Olan Ayancık'a Yollar Geçit Vermiyor from www.ngazete.com
Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar: Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Yollar göçük ve heyelanlar nedeniyle kapandı. Gece boyunca devam eden şiddetli yağış sonrası taşan sinop'un ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle ilçeyle ulaşımı sağlayan yol kapandı. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Ayancık köylerinde mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarılmayı bekliyor. Sinop ayancık'ta ve bartın'da sel nedeniyle kayıplar yaşandı.

Sinop ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu.

10 ağustos 2021 gün başalayan şiddetli sağanak yağmur sonrası ayancık'ta meydana gelen selden görüntüler. Sinop genelinde yaşanan sel nedeniyle oluşturulan kriz merkezi sinop valisi dr. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. 09 temmuz 2012 pazartesi 14:31. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Bartın'ın ardından bir sel haberi de sinop'tan geldi. Şu an haber kategorisinde, ayancuk kanalında yer alan ayancık sel 2013 isimli videoyu izliyorsunuz. Yunus celal araz 3.500 views7 year ago. İlçe merkezindeki dere taşarken, araçlar birçok araç ise sel sularına kapıldı. Çalışmaları sel bölgesinden takip eden sinop valisi dr. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın tesiriyle taştı. Ayancık ilçesindeki fabrikada işçiler mahsur kaldı, bir hastane tahliye edildi.

Şu an için can kaybının olmadığını ifade eden ayancık. Sinop ayancık'ta aşırı yağış sonucu sel meydana geldi. Sinop ayancık gebelit sel ardından vatandaşlar 7 years ago. Gece boyunca devam eden şiddetli yağış sonrası taşan sinop'un ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle ilçeyle ulaşımı sağlayan yol kapandı. Şiddetli sağanak sonucunda ilçedeki çay taştı.

Ayancık'ta Sel Adası - Sinop
Ayancık'ta Sel Adası - Sinop from foto.haberler.com
Sinop ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sinop ayancık'ta aşırı yağış sonucu sel meydana geldi. Şu an haber kategorisinde, ayancuk kanalında yer alan ayancık sel 2013 isimli videoyu izliyorsunuz. Şiddetli sağanak sonucunda ilçedeki çay taştı. Ayancık çayı taştı, araçlar sel. Ayancık gazetesi | sinop haberleri, son dakika ayancık haber. İlçenin ortasından geçen ayancık çayı taştı: Ayancık sel kurtarma operasyonu 2012.

Sinop'un ayancık ilçesinde temmuz ayı başında yaşanan sel felaketinde tahrip olan karakestane içme suyu hattı onarılarak tekrar ilçeye ulaştırıldı.

Şiddetli sağanak sonucunda ilçedeki çay taştı. Sinop ayancık gebelit sel ardından vatandaşlar 7 years ago. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. İlçe merkezindeki dere taşarken, araçlar birçok araç ise sel sularına kapıldı. Sinop'un ayancık ilçesinde temmuz ayı başında yaşanan sel felaketinde tahrip olan karakestane içme suyu hattı onarılarak tekrar ilçeye ulaştırıldı. Sinop'un ayancık ilçesinde geçen perşembe günü yaşanan sel felaketinin büyüklüğünü, fotoğraf kareleri gözler önüne seriyor. Sinop ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Ayancık'ta büyük bir sel yaşandı. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın tesiriyle taştı. İzlediğiniz ayancık sel 2013 videosu eklenmiş olup 102 kez izlenmiştir. Ayancık köylerinde mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarılmayı bekliyor. Sinop'un ayancık ilçesi sele teslim oldu. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi.

Ayancık köylerinde mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarılmayı bekliyor. Çalışmaların yaklaşık 500 bin tl'ye mal olduğu belirtildi. Sinop ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Ahmet cengiz tarafından ayancık'ta toplandı. Şehirde akşam saatlerinden beri etkili olan yağışlar hayatı.

Ayancık Sel Altında: Bölgeye Elektrik ve Su Verilemiyor
Ayancık Sel Altında: Bölgeye Elektrik ve Su Verilemiyor from k2haber.com.tr
Gece boyunca devam eden şiddetli yağış sonrası taşan sinop'un ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle ilçeyle ulaşımı sağlayan yol kapandı. Ayancık ilçesindeki fabrikada işçiler mahsur kaldı, bir hastane tahliye edildi. Sinop'un ayancık ilçesinde, sağanağın ardından çayın taşması sonucu bazı evleri ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanların kurtarılmasına çalışılıyor. 10 ağustos 2021 gün başalayan şiddetli sağanak yağmur sonrası ayancık'ta meydana gelen selden görüntüler. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Sinop'un ayancık ilçesinde temmuz ayı başında yaşanan sel felaketinde tahrip olan karakestane içme suyu hattı onarılarak tekrar ilçeye ulaştırıldı. Ayancık sel kurtarma operasyonu 2012.

Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın tesiriyle taştı.

Sinop'un ayancık ilçesi sele teslim oldu. Sinop'un ayancık ilçesinde şiddetli sağanak sonucu sel felaketi meydana geldi. Gece boyunca devam eden şiddetli yağış sonrası taşan sinop'un ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle ilçeyle ulaşımı sağlayan yol kapandı. Sinop genelinde yaşanan sel nedeniyle oluşturulan kriz merkezi sinop valisi dr. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Sinop ayancık'ta ve bartın'da sel nedeniyle kayıplar yaşandı. Yollar göçük ve heyelanlar nedeniyle kapandı. Şu an için can kaybının olmadığını ifade eden ayancık. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın tesiriyle taştı. Sinop'un ayancık ilçesinde geçen perşembe günü yaşanan sel felaketinin büyüklüğünü, fotoğraf kareleri gözler önüne seriyor. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar: Ayancık'ta geçen yıl temmuz ayında meydana gelen sel felaketi bu yıl temmuz ayında tekrar vurdu. Sel ardından hem genel kurmay komutanlığı, hem de sahil güvenlik bölgeye iki helikopter gönderdi.